Lid worden 2018

Lid worden kan voor 15€ per seizoen. Geniet van de voordelen van de Jasper Stuyven Fanclub-lidkaart.

Je kan je lidmaatschap verlengen of jezelf aanmelden als nieuw lid. Dat kan heel eenvoudig door onderstaand formulier in te vullen (1 formulier per persoon). Op die manier kunnen we ook onze database up to date houden. Het jaarlijkse lidgeld van de Jasper Stuyven Fanclub bedraagt 15 euro.

Een gepersonaliseerde lidkaart en een fotokaart van Jasper in zijn nieuwe outfit worden zo snel mogelijk verstuurd.

Leden van de Jasper Stuyven Fanclub genieten heel wat voordelen.

Je ontvangt de periodieke nieuwsbrief van de officiële fanclub en blijft op die manier op de hoogte van het meest actuele nieuws over Jasper en over de fanclub.

Je ontvangt uitnodigingen voor exclusieve evenementen georganiseerd door de fanclub en kan rekenen op een korting bij deelname aan uitstappen en activiteiten. Dat zowel voor de fanclub in Wijgmaal (Leuven) als voor die in Geluwe (Wervik).

Telkens Jasper Top-10 rijdt, schenkt café ’t Smiske uit Geluwe een gratis Filou-bier aan leden van de fanclub.

Je hebt recht op korting bij aankopen van items uit de fanshop.

Je kan bij speciale gelegenheden collector's items van Jasper bemachtigen.

Fans van Jasper krijgen op vertoon van hun lidkaart 10% korting op hun aankopen in de mannenwinkel van Hugo Boss Leuven Men in de Leopold Vanderkelenstraat in Leuven.

InterBikes Leuven en Tienen bieden een permanente 10% korting aan de leden van de fanclub van Jasper Stuyven op al hun fietsmerken (Specialized, Cube, CKT, Kalkhoff, Flyer,Gazelle, Batavus, Koga), kledij, schoenen, accessoires en onderdelen (uitgezonderd acties).www.InterBikes.be. Adres: InterBikes Leuven: Brusselsestraat 182-184 en InterBikes Tienen: Kapelstraat 40.

Leden krijgen 10% korting bij een restaurantbezoek in 'De fabrieken van Remy' in de Sint-Hadrianusstraat in Wijgmaal (Leuven).

U ontvangt onmiddellijk na het invullen van onderstaand formulier een mail met de betalingsgegevens.
Indien u deze mail niet onmiddellijk ontvangt, kijk uw spam-folder na.

* verplicht

Aanvraag lidmaatschap:

Voornaam:*
Adres:*
Geboortedatum:
Telefoonnr:
Betreft*
Lidnr. (bij verlenging):

Ik stem hierbij toe dat Flahute vzw mijn persoonsgegevens kan verwerken voor het doel van opsturen van de lidkaart en monitoring ledenlijst. Indien ik mijn e-mailadres hieronder ingeef op 'inschrijven op de nieuwsbrief', word ik op de hoogte gehouden per mail van onze activiteiten en verenigingsnieuws. Ik vergewis mij ervan dat ik mij ten alle tijden voor deze nieuwsbrief kan uitschrijven. Ik ben mij er ook van bewust en ik werd geïnformeerd over het feit dat ik mijn lidmaatschap en toestemming op elk moment mag intrekken door “Formulier intrekken toestemming betrokkene” te gebruiken, of door deze te versturen via e-mail op info@jasperstuyvenfanclub.be of via de post naar

Flahute vzw
Wakkerzeelsebaan 41
3018 Wijgmaal

Meer info over ons privacybeleid vindt u hier.

Privacy:*
Captcha: