Ster van Bessèges

Donderdag, 07 February 2019 - Zondag, 10 February 2019

Lid worden Geluwe 2019

Je kan je lidmaatschap verlengen of jezelf aanmelden als nieuw lid. Dat kan heel eenvoudig door onderstaand formulier in te vullen (1 formulier per persoon). Op die manier kunnen we ook onze database up to date houden. Het jaarlijkse lidgeld van de Jasper Stuyven Fanclub bedraagt 15 euro.

Een gepersonaliseerde lidkaart wordt u overhandigd na betaling.

Leden van de Jasper Stuyven Fanclub genieten heel wat voordelen.

Je ontvangt de periodieke nieuwsbrief van de officiële fanclub en blijft op die manier op de hoogte van het meest actuele nieuws over Jasper en over de fanclub.

Je ontvangt uitnodigingen voor exclusieve evenementen georganiseerd door de fanclub en kan rekenen op een korting bij deelname aan uitstappen en activiteiten. Dat zowel voor de fanclub in Wijgmaal (Leuven) als voor die in Geluwe (Wervik).

Je krijgt een gratis aperitief aangeboden op de Jaspergedag (ter waarde van max. 7,50€)

Telkens Jasper Top-10 rijdt, schenkt café ’t Smiske uit Geluwe een gratis Filou-bier aan leden van de fanclub.

Je hebt recht op korting bij aankopen van items uit de fanshop.

Je kan bij speciale gelegenheden collector's items van Jasper bemachtigen.

U ontvangt onmiddellijk na het invullen van onderstaand formulier een mail ter bevestiging.
Indien u deze mail niet onmiddellijk ontvangt, kijk uw spam-folder na.

Voornaam:*
Adres: