E3 BinckBank Classic

Vrijdag, 29 March 2019

Lid worden Geluwe 2019

Je kan je lidmaatschap verlengen of jezelf aanmelden als nieuw lid. Dat kan heel eenvoudig door onderstaand formulier in te vullen (1 formulier per persoon). Op die manier kunnen we ook onze database up to date houden. Het jaarlijkse lidgeld van de Jasper Stuyven Fanclub bedraagt 15 euro.

Een gepersonaliseerde lidkaart wordt u overhandigd na betaling.

Leden van de Jasper Stuyven Fanclub genieten heel wat voordelen.

Je ontvangt de periodieke nieuwsbrief van de officiële fanclub en blijft op die manier op de hoogte van het meest actuele nieuws over Jasper en over de fanclub.

Je ontvangt uitnodigingen voor exclusieve evenementen georganiseerd door de fanclub en kan rekenen op een korting bij deelname aan uitstappen en activiteiten. Dat zowel voor de fanclub in Wijgmaal (Leuven) als voor die in Geluwe (Wervik).

Je krijgt een gratis aperitief aangeboden op de Jaspergedag (ter waarde van max. 7,50€)

Telkens Jasper Top-10 rijdt, schenkt café ’t Smiske uit Geluwe een gratis Filou-bier aan leden van de fanclub.

Je hebt recht op korting bij aankopen van items uit de fanshop.

Je kan bij speciale gelegenheden collector's items van Jasper bemachtigen.

U ontvangt onmiddellijk na het invullen van onderstaand formulier een mail ter bevestiging.
Indien u deze mail niet onmiddellijk ontvangt, kijk uw spam-folder na.
Vergeet ook onderaan niet in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Voornaam:*
Adres:*
Telefoonnr:
Betreft*

Ik stem hierbij toe dat Flahute vzw mijn persoonsgegevens kan verwerken voor het doel van opsturen van de lidkaart en monitoring ledenlijst. Indien ik mijn e-mailadres hieronder ingeef op 'inschrijven op de nieuwsbrief', word ik op de hoogte gehouden per mail van onze activiteiten en verenigingsnieuws. Ik vergewis mij ervan dat ik mij ten alle tijden voor deze nieuwsbrief kan uitschrijven. Ik ben mij er ook van bewust en ik werd geïnformeerd over het feit dat ik mijn lidmaatschap en toestemming op elk moment mag intrekken door “Formulier intrekken toestemming betrokkene” te gebruiken, of door deze te versturen via e-mail op info@jasperstuyvenfanclub.be of via de post naar

Flahute vzw
Wakkerzeelsebaan 41
3018 Wijgmaal

Meer info over ons privacybeleid vindt u hier.

Privacy:*

Vergeet niet in te schrijven op de nieuwsbrief:

Klik hier