BK 2019 Gent

Het startschot voor de wedstrijd bij de elite heren wordt op het middaguur gegeven.

Van het Emile Braunplein rijden ze via Merelbeke naar de eerste kasseistrook van de dag, de Lange Munte. Vanaf daar ligt de weg naar de Vlaamse Ardennen open. De renners leggen daar drie lussen van 18,4 km af, met onder meer de Paddestraat en Lippenshovestraat in Zottegem. Hierna trekken de mannen naar De Pinte en Sint-Martens-Latem, om zo in Gent terecht te komen voor de zeven plaatselijke ronden van 15,7 km. De aankomst aan de Watersportbaan wordt volgens het snelste schema verwacht om 17u14.

Het plan is om met de trein af te reizen naar Gent. We maken er een plezante uitstap van.
Leden die samen met ons de trein pakken, krijgen zelfs hun ticket terugbetaald!
Niet-leden zijn uiteraard ook meer dan welkom om ons te vervoegen.

We spreken af om 8u voor Café Sport, Martelarenplein 13 om vervolgens de trein van 8u33 te nemen.
Zo zijn we een uurtje later in Gent en kunnen we rustig naar de startpresentatie gaan die om 11u begint.

Een weekendticket heen en terug kost 13,20€. 65-plussers betalen slechts 6,80€

Inschrijven is niet verplicht, maar we hadden graag een inschatting kunnen maken van hoeveel leden meereizen met ons:

GSM-nummer:*
Aantal leden:*