Roubaix opstapplaats Betekom

14 april 2019

Ook dit jaar gaan we terug naar Roubaix! De fanclub gaat met meerdere bussen naar het parcours van de wedstrijd. We overlopen even het programma...

Chocolade Atelier Stuyven opent zondagochtend de deuren voor de supporters van Jasper. De deelnemers aan de uitstap naar het fandorp van Jasper in Bourghelles (op 25 km van de finish) melden zich aan en genieten van een ontbijt en een tas koffie. Ze kunnen het ontbijtpakket (pistolets en koffiekoek) uiteraard ook meenemen. Rond 10u zouden de bussen op hun bestemming in de Rue Louis Barthou in Bourghelles moeten aankomen.

Het fandorp van de Jasper Stuyven Fanclub is op privé-terrein (de parking van het bedrijf van een witloofboer waar we een afspraak mee hebben). Het is gelegen op het parcours net na kasseistrook 6 en dus ongeveer 400 meter van onze vertrouwde bocht op de grens met buurgemeente Cysoing. Dat is op zowat 25 km van de finish.

De reclamekaravaan passeert omstreeks 15.00 uur. De profs starten omstreeks 10.40 uur in Compiègne en maken hun opwachting (naar gelang hun snelheid) in Bourghelles tussen 16.00 uur en 16.40 uur. Zowat een half uur later is het de finish in Roubaix. We volgen de wedstrijd op groot scherm op onze voorbehouden locatie en zakken tijdens de passage van de renners af naar de nabijgelegen stroken Cysoing-Bourghelles en/of Bourghelles-Wannehain.

Na het einde van de wedstrijd op televisie blijven we nog even rustig nakaarten/vieren. Tijdens de daaropvolgende opkuis en opruim hopen we dat iedereen wat helpt om zowel het terrein dat we mogen gebruiken als de strook waar we postvatten mee proper te maken, zodat de locatie er beter bijligt na dan voor ons bezoek.  Normaal gezien arriveert de fanclub tussen 20 en 21 uur opnieuw in Betekom.

Gezien het een strikt privé-evenement is, zijn alle deelnemers verplicht lid. De meerprijs voor niet-leden bedraagt dan ook 15€, de prijs van het lidgeld, waarna ze uiteraard volwaardig lid zijn.

Vertrek:

Chocolade Atelier Stuyven

Open vanaf 7u

Vertrek 7.45u stipt

Prijzen:

Leden:
Niet-leden:

Inbegrepen:

Ontbijt
Busrit
Soep
2 drankbonnen
Friet + vleesje of een slaatje
Toegang tot het fandorp
Uniek gadget

De inschrijvingen zijn afgesloten.