Roubaix opstapplaats Geluwe

14 april 2019

Ook dit jaar gaan we terug naar Roubaix! De fanclub gaat met meerdere bussen naar het parcours van de wedstrijd. We overlopen even het programma...

Het fanlokaal 't Smiske opent zondagochtend de deuren voor de supporters van Jasper. De deelnemers aan de uitstap naar het fandorp van Jasper in Bourghelles (op 25 km van de finish) melden zich aan en genieten van een ontbijt en een tas koffie. Ze kunnen het ontbijtpakket (pistolets en koffiekoek) uiteraard ook meenemen. Rond 10u zouden de bussen op hun bestemming in de Rue Louis Barthou in Bourghelles moeten aankomen.

Het fandorp van de Jasper Stuyven Fanclub is op privé-terrein (de parking van het bedrijf van een witloofboer waar we een afspraak mee hebben). Het is gelegen op het parcours net na kasseistrook 6 en dus ongeveer 400 meter van onze vertrouwde bocht op de grens met buurgemeente Cysoing. Dat is op zowat 25 km van de finish.

De reclamekaravaan passeert omstreeks 15.00 uur. De profs starten omstreeks 10.40 uur in Compiègne en maken hun opwachting (naar gelang hun snelheid) in Bourghelles tussen 16.00 uur en 16.40 uur. Zowat een half uur later is het de finish in Roubaix. We volgen de wedstrijd op groot scherm op onze voorbehouden locatie en zakken tijdens de passage van de renners af naar de nabijgelegen stroken Cysoing-Bourghelles en/of Bourghelles-Wannehain.

Na het einde van de wedstrijd op televisie blijven we nog even rustig nakaarten/vieren. Tijdens de daaropvolgende opkuis en opruim hopen we dat iedereen wat helpt om zowel het terrein dat we mogen gebruiken als de strook waar we postvatten mee proper te maken, zodat de locatie er beter bijligt na dan voor ons bezoek.  Normaal gezien arriveert de fanclub rond 19.30 uur opnieuw in Geluwe.

Gezien het een strikt privé-evenement is, zijn alle deelnemers verplicht lid. De meerprijs voor niet-leden bedraagt dan ook 15€, de prijs van het lidgeld, waarna ze uiteraard volwaardig lid zijn.

Vertrek:

Café 't Smiske

Ontbijt om 9u

Vertrek om 9.30u

Prijzen:

Leden:
Niet-leden:

Inbegrepen:

Ontbijt
Busrit
Soep
2 drankbonnen
Friet + vleesje of een slaatje
Toegang tot het fandorp
Uniek gadget

Na het invullen van onderstaand formulier wordt automatisch een mailtje verstuurd met de betalingsgegevens en wat extra info.
Enkele dagen na betaling krijgt u een voucher toegemaild. Breng deze mee om uw inschrijving te vergemakkelijken.

Indien u onze mails niet ontvangt, kijk uw spam-folder na.
Indien u onze mails vindt in uw reclame-folder, verplaats deze naar uw postvak-in. De volgende mails zouden dan ook in uw postvak-in moeten toekomen.

Eén formulier per deelnemer invullen aub.

Voornaam:*
Telefoonnr:*
Lidnummer indien gekend:
Keuze:*
Captcha:

Indien niet sneller volzet, worden de inschrijvingen maandag 8 april afgesloten.