Préseizoensdrink Geluwe

De lidkaartverkoop van de vestiging in Geluwe start vanaf de préseizoensdrink die doorgaat op zaterdag 22 februari in het lokaal van de fanclub ‘Kaffee Smiske’. Aanwezigen kunnen van 17h tot 20h genieten van een hapje en een drankje, een lidkaart aanschaffen/vernieuwen. Verder komt men ook te weten van welke voordelen men kan genieten van de lidkaart, alsook welke activiteiten er op het programma staan dit jaar.

Opgepast: er dient vooraf ingeschreven te worden indien men aanwezig wenst te zijn op de préseizoensdrink en dit door een mail te sturen naar het officiële adres van de fanclub van de vestiging te Geluwe Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.. Ook partners van leden zijn welkom!